Διυλιστήριο: «Προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από νεοναζί και παρακρατικούς»

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από νεοναζί και παρακρατικούς»

Για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας κατηγόρησε «τους νεοναζιστές» και «τους παρακρατικούς» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του αργά απόψε το βράδυ μετά την έξοδό του από το Ναυτικό Νοσοκομείο.
«Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές» είπε ο κ. Καμμένος και ζήτησε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, «οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής προς την τρόικα και τους δανειστές» καθώς και την εφαρμογή «του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα χαρακτήρισε «ηθικούς αυτουργούς» εκείνους που «υπηρετούν συμφέροντα».
«Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. Άρη Πορτοσάλτε ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί. Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθ
εί στις τακτικές αυτές. Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Καμμένος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται με την δική του προτροπή «να λιντσάρουν οι πολίτες έναν αιρετό δήμαρχο» ο κ. Καμμένος είπε ότι «χθες από το MEGA, ο αδελφός του υπουργού ο κ. Καψής προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό, αλλιώς θα το παίξουμε εμείς στο διαδίκτυο».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus