Διυλιστήριο: Kόντρα Farage - Barroso για την κλιματική αλλαγή, την πράσινη ανάπτυξη και την εθνικη κυριαρχία των κρατών μελών.(Βίντεο)

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Kόντρα Farage - Barroso για την κλιματική αλλαγή, την πράσινη ανάπτυξη και την εθνικη κυριαρχία των κρατών μελών.(Βίντεο)

Χείμαρρος ο Farage ως συνήθως, μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έδειξε μάλιστα δύο φωτογραφίες από την Nasa της ανταρκτικής. Μία τον Αύγουστο του 12 και μια του 13, που φαίνεται ότι ο πάγος είναι αυξημένος κατά 60% το 2013.

Συνεχίζοντας είπε ότι με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή υπάρχει η φρενίτιδα της πράσινης ανάπτυξης, που το μόνο αποτέλεσμα  που είχε  στην Ευρώπη, ήταν οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Επίσης είπε ότι το ευρώ είναι καταδικασμένο και υπερασπίστηκε την θέση του, πως τα μέλη κράτη πρέπει να έχουν ταυτότητα και εθνική κυριαρχία λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή θα είχαμε πόλεμο στην Συρία εαν συνέβαινε το αντίθετο.

http://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus