Διυλιστήριο: 28 Οκτωβρίου 2011.....

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

28 Οκτωβρίου 2011.....

Παραμονή της μεγάλης μας εθνικής γιορτής, ας θυμηθούμε τι έγινε το 2011 στις παρελάσεις σχεδόν όλης της Ελλάδας και συντέλεσε στο να πέσει η κυβέρνηση των δοσίλογων.

Δυστυχώς ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και για μια φόρα ακόμα πέσαμε στην πλεκτάνη τους. Στην πλεκτάνη των στημένων εκλογών, που με την τρομοκρατία των ψευτοδιλημμάτων,με την παραπλάνηση των ψευτοϋποσχέσεων,με τα βρώμικα δεκανίκια τους(βλέπε Χρυσή Αυγή και όχι μόνο...) ώστε να διασπάσουν τον κόσμο σε όσα περισσότερα κομμάτια γίνεται,  και την βία (που όλοι τους την καταδικάζουν όταν προέρχεται από άλλους).Κατάφεραν να ξανά αποκτήσουν την εξουσία  και να συνεχίσουν το "Θεάρεστο" έργο τους.

"Όχι" είπε τότε το έθνος μας στον κατακτητή, που παρά την στρατιωτική και τεχνολογική του υπεροπλία, όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά  και με την βοήθεια του Θεού (που πάντα όταν αγωνιζόμαστε για έναν ευγενή σκοπό είναι στο πλάι μας, αυτό δεν πρέπει πότε να το ξεχνάμε) κατάφερε να νικήσει.

Εύχομαι το "Όχι" του 1940 να μας εμπνεύσει και να μας συσπειρώσει ώστε να πούμε κι εμείς το δικό μας όχι στον κατακτητή έτσι ώστε  να γίνουμε γνήσιοι απόγονοι και συνεχιστές μιας ηρωικής παράδοσης των προγόνων μας.



www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus