Διυλιστήριο: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65 !!!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65 !!!

Κατόπιν συνέντευξης το πρωί στις 12 10 2013 με τον κ. Σπυρόπουλο Διοικητή του ΙΚΑ επιβεβαίωσε ότι κόβεται το ΕΚΑΣ και για αναπήρους κάτω των 65 χρόνων.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη εκτιμάται ότι το 2014 οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ (γήρατος, αναπηρίας και θανάτου) θα μειωθούν κατά 100.000 άτομα και από τους περίπου 340.000 σημερινούς δικαιούχους ΕΚΑΣ, το 2014 θα το παίρνουν λιγότεροι από 250.000.
Οσοι είναι σήμερα κάτω των 65 ετών θα σταματήσουν να το λαμβάνουν από το 2014 και μόνον όταν συμπληρώσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους θα το ξαναπάρουν εφόσον συνεχίσουν να πληρούν και τα εισοδηματικά κριτήρια.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Παραιτησου μωρη πουστρου αφου στεναχωριεσε και καλα.Αλλα μετα που να σε διορισουνε ;Σπυροπουλε σαπιοκοιλια αντε ψοφα ρε βρομιαρη να καθαριση ο τοπος.Κακο ψοφο ναχετε βρομιαρηδες ,φασισταρια,να λιμοκτονησετε ,να μην μπωρειτε να φατε ουτε μια τυροπιτα,να ψοφισετε απτην πεινα και να τουμπανιασουν οι κοιλιες σας.ουστ ξεφτιλες,να φατε σκατα και να σας πεταξουν στη χαβουζα ξεφτιλισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus