Διυλιστήριο: Π.Καμμένος: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση" - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Π.Καμμένος: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση" - ΒΙΝΤΕΟ

-Εγκληματική ομάδα το Πασοκ; Γιατί το λέτε αυτό ρωτάει μες την απορία ο Χατζηνικολάου, και συνεχίζει: Το ξέρετε ότι αυτό το λέει η Χρυσή Αυγή;
-Και τι πάει να πει αυτό, επειδή η Χρυσή Αυγή παίρνει μια θέση, πρέπει να καταδικάζουμε όποιον πιστεύει το ίδιο;
-Όχι,.. εγώ σας το επισημαίνω απλώς.
Όχι κύριε Χατζηνικολάου δεν το επισημάνεις απλά. Παίζεις το βρώμικο παιχνίδι της εξουσίας και χρησιμοποιείς έντεχνα(μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας) το δεκανίκι του συστήματος για να στοχοποιήσεις και να ταμπέλιασεις οποιονδήποτε λέει αλήθειες. Αλήθειες που πια δεν κρύβονται. Αλήθειες που έβαλε το σύστημα να πει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα δολοφόνων και ηλιθίων, ώστε όποιος τις αναφέρει να ταμπελιάζεται σαν φασίστας.

Το άσπρο δεν θα μας το κάνετε μαύρο. Το Πασοκ όχι μόνο είναι μια εγκληματική οργάνωση, αλλά είναι και μια οργάνωση προδοτών και δοσίλογων, και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η 30χρονη πορεία του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Κι αν αυτό με κάνει φασίστα στα δικά σας μάτια, τότε είναι είναι τιμή μου να είμαι φασίστας, όπως ήταν και τιμή των Ελλήνων αγωνιστών, που πολεμούσαν την φασιστική Γερμανία, να αποκαλούνται τρομοκράτες και εχθροί του έθνους από την τότε κυβέρνηση δοσίλογων.


www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus