Διυλιστήριο: Βόρεια Κορέα: Εκτέλεσαν 80 άτομα επειδή έβλεπαν νοτιοκορεάτικη τηλεόραση

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Βόρεια Κορέα: Εκτέλεσαν 80 άτομα επειδή έβλεπαν νοτιοκορεάτικη τηλεόραση

το Διυλιστήριο λέει: ευτυχώς που εδώ όλα τα κανάλια είναι καθεστωτικά..

Σε 80 δημόσιες εκτελέσεις προχώρησε η Β. Κορέα στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Νότιας Κορέας JoongAng Ilbo.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα 80 άτομα εκτελέστηκαν επειδή παρακολουθούσαν παράνομα τηλεοπτικές εκπομπές της Νότιας Κορέας,


Η εφημερίδα JoongAng Ilbo επικαλέστηκε ανώνυμη πηγή, αλλά τουλάχιστον ένας Βορειοκορεάτης που αποσκίρτησε από τη χώρα του δήλωσε ότι είχε ακούσει σχετικές φήμες.


Η πηγή, που φαίνεται ότι έχει γνώση των εσωτερικών υποθέσεων του Βορρά, δήλωσε ότι οι εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν σε επτά πόλεις στις 3 Νοεμβρίου .


Στο ανατολικό λιμάνι της Wonsan, οι αρχές συγκέντρωσαν 10.000 άτομα σε ένα γήπεδο για να παρακολουθήσουν την εκτέλεση οχτώ ανθρώπων ανέφερε η πηγή επικαλούμενη σχετική μαρτυρία.


protothema.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus