Διυλιστήριο: Στην διάθεση του Ελληνικού λάου οι Νομικοί σύμβουλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων.- VIDEO

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Στην διάθεση του Ελληνικού λάου οι Νομικοί σύμβουλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων.- VIDEO

Νομικοί στη διάθεση των πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κύριος Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών είπε χαρακτηριστικά «Πρόκειται για την κατάλυση της ιδιωτικής περιουσίας. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα όπου οι Έλληνες, χωρίς ιδιωτική περιουσία θα εργάζονται για 360 ευρώ και θα μένουμε στα σπίτια των παππούδων μας με ενοίκιο». Τόνισε επίσης πως οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα βοηθήσουν όλο των Ελληνικό λαό παραχωρώντας υπηρεσίες άλλα και συμβουλές από τους Νομικούς συμβούλους του Κινήματος «νομικοί είναι στη διάθεση των πολιτών από τους ΑΝ.ΕΛ για να τους βοηθήσουν να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να βρισκόμαστε στο σπίτι του συμπολίτη μας που πάνε να του πάρουν το σπίτι με αυτό τον τρόπο». 


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus