Διυλιστήριο: Γιακουμάτος σε Καμμένο: «Τελείωνε να φύγουμε έχουμε να πάμε και στο γήπεδο»

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γιακουμάτος σε Καμμένο: «Τελείωνε να φύγουμε έχουμε να πάμε και στο γήπεδο»

Κύριε Γιακουμάτε όταν άνθρωποι πεθαίνουν από μαγκάλια λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης, το 25% του λαού είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και γίνεται μια συζήτηση στην βουλή που αφορά κονδύλια δισεκατομμυρίων. Όταν εσείς είστε 1 από τους  300 που εκπροσωπούν μέρος αυτού του λαού και ορίζουν  την μοίρα όλων μας , έστω για το θεαθήναι έπρεπε να δείξετε σεβασμό αν όχι στο πρόσωπο του κύριου Καμμένου, τουλάχιστον στο πρόσωπο χιλιάδων Ελλήνων που αυτή την στιγμή ξεπαγιάζουν.
Είπατε πως αν ήσασταν δικαστής τον Λιάπη θα τον αθωώνατε λόγω βλακείας.
Όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής, που δεν αργεί, η ώρα που θα δώσετε όλοι σας λόγο για το κατάντημα του ελληνικού λαού και την προσπάθεια αφάνισής του, σας συμβουλεύω  να χρησιμοποιήσετε  αυτές σας τις δηλώσεις μπας και καταφέρετε και την γλιτώσετε...λόγω βλακείας.

Ο ακριβής διάλογος που έλαβε χώρα έχει ως εξής:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, πότε θα τελειώσουμε;
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Θα ψηφίσετε υπέρ του κ. Βενιζέλου, κύριε Γιακουμάτο, μην βιάζεστε. Θα τον καλύψετε τον κ. Βενιζέλο, μην ανησυχείτε. Μαζί σας οι ψηφοφόροι σας της Β' Αθηνών ζητούν να καλύψετε το ΠΑΣΟΚ.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε. Τελείωνε, να φύγουμε, έχουμε να πάμε και γήπεδο!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Γήπεδο θα πάτε όποτε θέλετε, αλλά εδώ έχετε κάνει γήπεδο τη Βουλή των Ελλήνων.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε, αυτές τις μπούρδες!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Αυτό είναι το επίπεδό σας, λυπάμαι! Ψηφίζετε υπέρ του κ. Βενιζέλου και πηγαίνετε στο γήπεδο. Γήπεδο την κάνατε την Νέα Δημοκρατία!
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα ακούμε αυτά που λέτε!

Τον διάλογο τον πήραμε από το Χωνί
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus