Διυλιστήριο: ΠΑΧΤΑΣ - ΣΤΕΓΓΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΧΤΑΣ - ΣΤΕΓΓΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ

Χθες αθωώθηκαν 42 άτομα για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αναμέσά τους και ο Κωνσταντίνος Στέγγος, ιδιοκτήτης των κατασκευαστικών εταιριών ''Μοχλός'' και ''Τεχνική Ολυμπιακή''.  Οι εταιρείες αυτές είχαν ως κύριο περιουσιακό στοιχείο το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καράς στην Χαλκιδική. Αποχαρακτηρισμός της έκτασης του Πόρτο Καράς έγινε με την περίφημη (ν)τροπολογία του Πάχτα, που οδήγησε στον πολιτικό αποκεφαλισμό υπουργών του ΠΑΣΟΚ.  Η (ν)τροπολογία άνοιγε το δρόμο στην εταιρεία «Τεχνική Ολυμπιακή» του ομίλου Στέγγου για να κατασκευάσει - εκτός ρυμοτομικών, δασικών και πολεοδομικών κανονισμών - τα καταλύματα στη Σιθωνία Χαλκιδικής, εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού Οικονομίας. Επίσης να αναφέρουμε ότι γίνοταν απεργιακές κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους διεκδικώντας δεδουλευμένα 30 εκατομμυρίων ευρώ, όπου ο Στέγγος απειλούσε πως θα καταλήξει στο να κλείσει την επιχείρηση αυτή.
Κατόπιν αυτής της ''ενημέρωσης'', τα συμπεράσματα δικά σας, για το πώς ''βγήκε'' Δήμαρχος ο Πάχτας στην περιοχή της Χαλκιδικής, για την περιβαλλοντική ευαισθησία του και στο θέμα της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και τις περίεργες διαδρομές χρημάτων.

 http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus