Διυλιστήριο: Ραντεβού στα γουναράδικα ....

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ραντεβού στα γουναράδικα ....

Επιτέλους πρέπει να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει και να ακούτε. Ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος είναι αρκετά αντιπαθής σε κάποιους) ξεστόμισε να πει μια φράση του Άρη Βελουχιώτη ‘’Ραντεβού στα γουναράδικα’’. Τότε αμέσως η βουλευτής της ΝΔ πήρε το λόγο να ανταπαντήσει για τα γουναράδικα της Καστοριάς, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να πει ‘’Στο Βίντζι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην άμμο’’. Αλλά πραγματικά τι σημαίνει αυτή η φράση. Την έλεγε ο Βελουχιώτης στους συντρόφους του όταν πήγαιναν να κτυπήσουν τους Γερμανούς επειδή δεν ήξεραν αν θα γυρίσουν ζωντανοί. Όπως οι αλεπούδες όταν βγαίνουν για κυνήγι αν τους πιάσει κανένας κυνηγός για την γούνα τους. Δεν σημαίνει πάντα ότι λέει ένας αριστερός επειδή είναι αριστερός πρέπει ο δεξιός να το χαρακτηρίζει λάθος και αντίστροφα. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά οι Γερμανοί με τα μνημόνια δεν πρόκειται να αφήσουν την Πατρίδα μας. Τα συμπεράσματα δικά σας …..

Διυλιστήριο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus