Διυλιστήριο: Έβαλαν σε πλαστικές καρέκλες Πούτιν – Σαμαρά!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έβαλαν σε πλαστικές καρέκλες Πούτιν – Σαμαρά!

Εικόνα περασμένων δεκαετιών είχε η αίθουσα, όπου χθες συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κάποιες καρέκλες τοποθετημένες ημικυκλικά για τους δύο ηγέτες και τους συνεργάτες του, ένα τραπεζάκι μεταξύ τους με κάτι σαν ανθοδέσμη πάνω του, μία ξύλινη επιφάνεια ως φόντο με τρεις πίνακες, έντονο γαλάζιο σε άσπρο πλαίσιο.

Εικόνα θλίψης!

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε χθες μία σημαντική συνάντηση, με έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου και ουδείς φρόντισε αυτή η συνάντηση να μην έχει οσμή... κακομοιριάς και να μην εκπέμπει εικόνα προχειρότητας.

Ειδικά αυτές οι πλαστικές καρέκλες που κάθισαν οι δύο άνδρες, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια ενώ όποιος παρακολούθησε και το βίντεο με την αρχική συνομιλία μεταξύ Σαμαρά και Πούτιν θα διαπιστώσει πώς ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν εμφανώς αμήχανος στην καρέκλα καφενείου που είχε επιλεγεί.

Εντάξει, δεν λέμε ότι ο κ. Σαμαράς έπρεπε να προσφέρει στον κ. Πούτιν ανέσεις... Μαξίμου αλλά μοιάζει αδύνατο να μην βρήκαν οι συνεργάτες του αλλά και οι υπηρεσίες της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κομισιόν μία αίθουσα της προκοπής για τη συνάντηση των δύο ανδρών.

Η σύγκριση των δύο φωτογραφιών της χθεσινής και αυτής από την προ διετίας επίσκεψη Σαμαρά στη Μόσχα, όπου και είχε συνάντηση με τον κ. Πούτιν και μάλιστα όχι ως Πρωθυπουργός αλλά ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι απλώς ενδεικτική.
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus