Διυλιστήριο: "ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω"

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

"ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω"

"ός γάρ ουκ έστι καθ' υμών, υπέρ υμών εστιν".Που σημαίνει όποιος δεν είναι εναντίον σας είναι μαζί σας.(Μαρκ. 9, 40)

Ξεκινάω με αυτές τις φράσεις του Κυρίου Ιησού Χριστού γιατί θέλω να προλάβω τον καθένα που θα βιαστεί να απορρίψει τον Πολύδωρα γιατί ήταν μνημονιακός.Γιατί

Πρώτον σε αυτή την δύσκολη στιγμή για το έθνος μας, σε αυτό τον αντίξοο αγώνα που δίνουμε δεν περισσεύει ούτε ένας.

Δεύτερον βλέποντας την στάση του Πολύδωρα στην μνημονιακή ΝΔ (οι βουλευτές της τον αποκαλούσαν αιρετικό, και τον χλευάζανε) και διαβάζοντας τα βιβλία που έχει γράψει κατά την διάρκεια του μνημονίου μπορούμε να καταλάβουμε πολλά.

Τρίτον η κόρη ήταν μετακλητή στο δημόσιο, που σημαίνει ότι δεν είναι μόνιμη. Και ρωτάω ποιος από τους βουλευτές ή υπουργούς δεν έχει άτομα εμπιστοσύνης που παίρνει μαζί του όπου κι αν πηγαίνει, ή ακόμα για να γίνει πιο γενική η ερώτηση, ποιος από τον καθένα από μας τον άνθρωπο της εμπιστοσύνης του δεν θα το έπαιρνε μαζί του σε αντίστοιχη περίπτωση. Άσε που ο Πολύδωρας έχει κι άλλα παιδιά, αυτά δεν μας είπαν εάν τα έχει διορίσει.

Τέταρτον, δεν ζήτησε πολιτικό άσυλο από κανέναν έως ανταλλαγή της ψήφο του, όπως έκαναν κάποια άλλα λαμόγια επαγγελματίες πολιτικοί που βάζουν την "δουλειά" τους πάνω από το έθνος(αυτοί να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν θα γλιτώσουν τον Αρμαγεδδών που έρχεται).

Πέμπτον και τελευταίο , για τους πολύ αυστηρούς λέω. Πόσοι από σας ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια;;; Αυτοί δεν μας έφεραν εδώ που είμαστε; Μήπως υπάρχει κάποιο χρονοσυγχωροχάρτι που να λέει από πια ημερομηνία και πριν συγχωρούνται αυτοί που ψήφιζαν την καταστροφή της χώρας; Γιατί με αυτή την λογική όλοι αυτοί που δεν τους ψήφισαν ποτέ. Τι πρέπει να κάνουν σε όλους εσάς; Αλλά ακόμα κι αυτοί, άμα κάνουν μια μικρή ανασκόπηση της ζωής θα δουν ότι έχουν κάνει λάθη. Διότι είμαστε άνθρωποι και όχι θεοί, οπότε το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις το λάθος και να μετανοείς πραγματικά.

Ο Βύρων Πολύδωρας πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον λαό του, και αυτό, αυτή στιγμή είναι πολύ σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο.
Είναι ένα βαρύ χαρτί, με τεράστια μόρφωση, παιδεία και λόγο με μεγάλο ανάστημα που οπωσδήποτε πρέπει να αξιοποιηθεί.


Στο παρακάτω βίντεο μιλάει στην εκπομπή "ευθέως" λίγο πριν καταψηφίσει το νομοσχέδιο στην βουλή. Η ομιλία του είναι τρομερη΄και πρέπει να την ακούσετε.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus