Διυλιστήριο: ''Πολιτική παρέμβαση'' της χρυσής αυγής .......

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

''Πολιτική παρέμβαση'' της χρυσής αυγής .......

Την στιγμή που η Πατρίδα μας φλέγεται, την στιγμή που ο ελληνικός λαός χάνει τα σπίτια του , τις δουλειές, δύο και τρεις γενιές Ελλήνων χάνονται ή φεύγουν στο εξωτερικό, την στιγμή αυτή η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να διαδηλώσει στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο Φύσσας. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δυστυχώς κάποιοι είτε από την πλευρά του Ξηρού είτε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής δείχνουν ότι δεν το θέλουν αυτό. Απευθύνομαι στους απλους ψηφοφόρους (τους 500.000) που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Εσείς για αυτό ψηφίσατε χρυσή αυγή ;;; Για να τα βάλει με τους ακροαριστερούς και κατά τα άλλα να χαριεντίζεται, μέσα στην βουλή, με την Μπακογιάννη, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο κτλ.... Μήπως σας θεωρούν τόσο πρόβατα, που μια βδομάδα πριν τις εκλογές, ''σπρώξουν'' τον Βενιζέλο και πάτε όλοι να τους ξαναψηφίσετε ;;; Αλήθεια ποιος θα ωφεληθεί από μια αναταραχή στην Πατρίδα μας ;;;;; Δείτε το παρακάτω video



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus