Διυλιστήριο: O Nονός

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

O Nονός

Εμπνευσμένοι από τον Francis Ford Copola στην ταινία του "ο Νονός 3" όπου ο Αλ Πατσίνο (στον ρόλο του νονού) βραβεύεται από την καθολική εκκλησία για την φιλανθρωπία του(χαχαχα), δωροδοκώντας τους κάποια εκατομμύρια, δήθεν για τους φτωχούς, αλλά στην ουσία για να γλιτώσει φόρους και να ανέβει κοινωνικά.

Έτσι και εδώ πολιτεία, εκκλησία και μεγαλολαμόγια ακολούθουν κατά γράμμα το σενάριο και τιμούν βραβεύοντας τον  Κοντομηνά για το κοινωνικό του έργο. Αφού κλέβοντας τα λεφτά από τις καταθέσεις του κοσμάκι μοιράζοντας θαλασσοδάνεια,κι όχι μόνο, κάνει φιλανθρωπικό έργο δίνοντας κάποια από αυτά στην εκκλησία( που πολύ αμφιβάλλω αν η εκκλησία μετά τα δίνει στους φτωχούς). Στην υπερπαραγωγή αυτή δεν μπορει να λείπει και ο κ. μαϊντανός εκπρόσωπος του κράτους (σαν μια άλλη φαμίλια που μοιράζεται τα κέρδη) που δίνει το βραβείο στον Κοντομηνά.

Ένα υπερθέαμα που πρέπει να δέιτε.

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus