Διυλιστήριο: ''ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ '' - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! VIDEO !!!!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

''ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ '' - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! VIDEO !!!!

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο θάνατος του Γιώργου Παπανδρέου. Στο βίντεο με τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου να εκφωνεί την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπανδρέου. Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος...
κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη". Τελειώνει με μια «διασκευή» τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε στίχους του Δημήτρη Κολλάτου. Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης.

Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας. Η Ελλάδα γλεντάει, τραγουδάει, πίνει και χορεύει.

Στίχοι Δημήτρη Κολλάτου, μουσική Μάρκου Βαμβακάρη/Φράγκου, από την τελευταία ταινία του Κολλάτου.

Ερμηνεύουν οι "Μνημονιακοί Ταμιευτήρες"

Γυρίστηκε στην ταβέρνα του Καραβίτη.

Σύντομα στου κινηματογράφους





Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus