Διυλιστήριο: ΒΙΝΤΕΟ-Παπανδρέου: Είμαι πάντα εδώ. Καλά πως τον αφήνουμε ακόμα και μιλάει ;;;;

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Παπανδρέου: Είμαι πάντα εδώ. Καλά πως τον αφήνουμε ακόμα και μιλάει ;;;;

Μήνυμα πως παραμένει πάντα παρών στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας έστειλε ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων του Χάρβαρντ (οι απόφοιτοι των ελληνικών πανεπιστημίων δεν του κάνουν, βαράνε πολύ). «Είμαι πάντα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, το θέμα των ΜΚΟ τέθηκε ως ερώτηση στον πρώην Πρωθυπουργό στο διάλογο που ακολούθησε την ομιλία του. Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε ειδικότερα, αν μπορούμε να μιλάμε για αξιοπιστία, όταν υπάρχουν τέτοιες «απάτες».

Ο κ. Παπανδρέου απάντησε αρχικά ότι ήταν η δική του κυβέρνηση εκείνη που δημιούργησε το νομικό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να κινείται η Δικαιοσύνη και να διερευνά παρόμοιες υποθέσεις, όπως ζήτησε και τη διερεύνηση της υπόθεσης ΜΚΟ που αναλάμβανε προγράμματα αποναρκοθέτησης. Τόνισε, επίσης ότι παρόμοια προβλήματα δεν εμφανίζονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες και πρόσθεσε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να τα αντιμετωπίζει, όταν εμφανίζονται.

Ανέφερε, ακόμη ότι ο ίδιος, ως υπουργός Εξωτερικών, αποφάσισε να φτιάξει ένα πλαίσιο λειτουργίας, με το μητρώο, τον έλεγχο από τη Βουλή των πεπραγμένων των ΜΚΟ κλπ και πρόσθεσε ότι ενδεχομένως το πλαίσιο να έπρεπε να είναι πιο αυστηρό, αλλά πλαίσιο δημιουργήθηκε.


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus