Διυλιστήριο: Αστέριος Ροντούλης. 'Αντρας βαρύς από τον Τύρναβο, παντελονάτος

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αστέριος Ροντούλης. 'Αντρας βαρύς από τον Τύρναβο, παντελονάτος

Προσοχή Αστέριε...θα σκίσεις κανένα καλσον....


3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 είπε:     Ο πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά.Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα κ. Τσίπρα» πρόσθεσε.«Όσοι, άλλωστε, καταμαρτυρούν σήμερα, διάφορα εναντίον του πρωθυπουργού, μπορούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας να το πράττουν, πρέπει όμως να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων, θα ευγνωμονούν τον Αντώνη Σαμαρά»
Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ κατάπτυστε, εξαφανίσου όσο είναι καιρός.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus