Διυλιστήριο: Kλοπή 86.000 νομιμοποιητικών εγγράφων μεταναστών από δημόσιες υπηρεσίες !!!

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Kλοπή 86.000 νομιμοποιητικών εγγράφων μεταναστών από δημόσιες υπηρεσίες !!!

Ευρεία συναίνεση επί της αρχής, στο νομοσχέδιο για τον μεταναστευτικό κώδικα
Με την ευρεία συναίνεση των κομμάτων και μέσα σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η πρώτη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τον μεταναστευτικό κώδικα.
Υπέρ της αρχής τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε επιφυλάξεις, ενώ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μίλησε για νομοσχέδιο με το οποίο η ελληνική πολιτεία δείχνει την ευαισθησία της και ταυτόχρονα δίνει λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, τονίζοντας ότι η ηγεσία του υπουργείου είναι ανοικτή σε προτάσεις ώστε «από θετικό, να γίνει θετικότερο». Παράλληλα, ο κ. Γρηγοράκος διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμο, και πολύ σύντομα θα έρθει στη Βουλή, το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Μάλιστα, όπως είπε, βρίσκεται, ήδη, στα χέρια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η αναφορά του εισηγητή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, περί κλοπής 86.000 νομιμοποιητικών εγγράφων μεταναστών από δημόσιες υπηρεσίες, αριθμό τον οποίο επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus