Διυλιστήριο: Σαμαράς ... στο δρόμο που χάραξε η Άντζελα !!!! VIDEO

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Σαμαράς ... στο δρόμο που χάραξε η Άντζελα !!!! VIDEO


           

         Δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν τον Νοέμβριο του 2003 τραβήχτηκε το video από την Άντζελα να προσεύχεται όλοι μας, λέγαμε ότι δεν μπορεί να σκηνοθετεί την προσευχή της, γελάγαμε, το είχαμε κάνει ανέκδοτο. Τώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κάνει τα ίδια, κανείς δεν μιλάει, μάλιστα το παρουσιάζουν σαν μεγάλη κίνηση για να δείξει ότι πιστεύει στον Θεό. Δυστυχώς για σας κύριε Σαμαρά αυτοί που πιστεύουν στον Θεό δεν βάζουν μέσα στην εκκλησία, τεχνικούς, καμεραμάν κτλ για να δείξουν ότι προσεύχονται και πολύ περισσότερο στο Άγιο Όρος. Με αυτό τον τρόπο μας δείξατε ότι δεν έχετε ταπεινοφροσύνη και πολύ περισσότερο δεν σέβεστε τα Θεία.



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus