Διυλιστήριο: VIDEO Νίκη Τζαβέλλα : ''Ο πιο χρήσιμος για την χώρα ήταν ο Κώστας Σημίτης''- Να την χαίρεστε ....

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO Νίκη Τζαβέλλα : ''Ο πιο χρήσιμος για την χώρα ήταν ο Κώστας Σημίτης''- Να την χαίρεστε ....

Την προσχώρησή της από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ ανακοίνωσε η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, μετά από την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η κ. Τζαβέλλα δήλωσε ότι ενόψει των ευρωεκλογών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συσπείρωση της κεντροδεξιάς και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερά στην ευρωπαϊκή της πορεία.
«Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της ΕΕ. Σ' αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η κ. Τζαβέλλα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θεωρεί, όπως θα ακούσετε, και στο video τον πιο χρήσιμο πολιτικό για την χώρα, τον ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ !!! Τον αρχηγό του χρηματιστηρίου, αυτόν που είχε γύρω του όλους τους πολιτικούς που κατέκλεψαν την χώρα (Τζοχατζόπουλος, Μαντέλης, Παπαντωνίου κ.α.) και εκείνος δεν πήρε χαμπάρι τίποτα (;;;), τον πολιτικό των Ιμίων, τον πολιτικό που παρέδωσε τον Οτσαλάν, εκείνον που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους, το πολιτικό που μας έβαλε στην ΟΝΕ με μαγειρεμένα στοιχεία, και τέλος τον πολιτικό που ενώ με 100 δρχ έπαιρνες ψωμί, γάλα κτλ, με 1 ευρώ (347 δρχ) δεν μπορούσες ξαφνικά να αγοράσεις τίποτα. Αλήθεια γιατί και δεν πήγε στην Ελιά ;;; ΑΑΑ ξέχασα, το ίδιο είναι ...   



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus