Διυλιστήριο: VIDEO - Καλά τι έχουν οι υπουργοί και έχουν όλοι κώλυμμα ;;; Ωραία Δημοκρατία. Να την χαιρόμαστε !!!

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Καλά τι έχουν οι υπουργοί και έχουν όλοι κώλυμμα ;;; Ωραία Δημοκρατία. Να την χαιρόμαστε !!!

           Τώρα το καταλάβαμε, πως δουλεύει η Βουλή. Οι βουλευτές κάνουν επίκαιρες ερωτήσεις στους υπουργούς. Ο Υπουργός δηλώνει κώλυμα σε όποια ερώτηση θέλει. Έρχεται κάποια στιγμή και απαντάει, συνήθως σε ερωτήσεις των βουλευτών της συγκυβέρνησης, και δεν απαντάει πια σε επίκαιρες ερωτήσεις, γιατί πια δεν είναι επίκαιρες. Και στο τέλος φέρνει προς ψήφιση άρθρα που ούτε καν έχουν συζητηθεί στην βουλή. Όταν δεν ψηφίζονται τα άρθρα έρχονται μετά σαν πράξη νομοθετικού περιεχομένου. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Δυστυχώς διδάξαμε την Δημοκρατία σε όλο τον κόσμο αλλά ξεχάσαμε να την μάθουμε εμείς.....
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το παράδειγμα του κυρίου Καπερνάρου όπου έχει φέρει 67 ερωτήσεις στην βουλή και στους υπουργούς χωρίς να πάρει καν μία απάντηση. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις ερωτήσεις από το επίσημο site του βουλευτή
Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούμε πέντε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης και στις πέντε δεν συζητούνται λόγω κωλύματος υπουργού.

http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus