Διυλιστήριο: Ο ρωσικός στρατός οργανώνει επιτελεία και νοσοκομειακά κέντρα στα σύνορα της Ουκρανίας

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ρωσικός στρατός οργανώνει επιτελεία και νοσοκομειακά κέντρα στα σύνορα της Ουκρανίας

Ο ρωσικός στρατός που βρίσκεται παρατεταγμένος κοντά στα ουκρανικά σύνορα, διοργανώνει επιχειρησιακό αρχηγείο και στρατιωτικές κλινικές.

Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη του διευθυντή της πολιτικής πληροφόρησης, του τμήματος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ευγκένι Περεμπιίνις, σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα.

«Σύμφωνα με τις υπηρεσίες παρακολούθησης συνεχίστηκε η αναδιάταξη των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στις μεθοριακές περιοχές με την Ουκρανία.

» Συγκεκριμένα, στην περιοχή Μπριάνσκ, υπάρχει συσσώρευση στρατιωτικού εξοπλισμού, συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού Τσουρόβιτσι Κλιμόφσκι [Чуровичи Климовского] της περοχής Μπριάνσκ, περίπου 18 χιλιόμετρα από τα σύνορα.

»Στις 25 Μαρτίου στο Κλίμοβο της περιοχής Μπριάνσκ αφίχθηκαν 60 αυτοκίνητα με στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό, σταθερής ανάπτυξης επικοινωνιών και πλατφόρμας ελέγχου, με τις ενότητες που προσδιορίζονται για τη στέγαση του προσωπικού, την κατασκευή επιτελείων, κέντρων υγείας στρατού και στρατοπέδων», είπε ο Περεμπιίνις

Επίσης η Ρωσία χρησιμοποιεί ενεργά τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη για την αναγνώριση και την εναέρια παρακολούθηση της κατάστασης στις παραμεθόριες περιοχές.

Ο Περεμπιίνις είπε ότι κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών στην περιοχή του συνοριακού ελέγχου καταγράφηκαν πάνω από 40 ρωσικές πτήσεις μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.

Προηγούμενα είχε δημοσιευθεί βίντεο (κάτω) που επιβεβαιώνει την κίνηση μεγάλων ποσοτήτων στρατιωτικού εξοπλισμού στο έδαφος της περιοχής Μπριάνσκ.

πηγή:http://www.echedoros-a.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus