Διυλιστήριο: Τι χρειάζεται μια λαϊκή εξέγερση για να είναι επιτυχημένη;

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τι χρειάζεται μια λαϊκή εξέγερση για να είναι επιτυχημένη;

Οι "σκοτεινές" δυνάμεις που κινούνται πίσω και πάνω από τις κυβερνήσεις των μεγάλων σημερινών κρατών (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία κτλ) διαθέτουν στρατιές από έτοιμους εκπαιδευμενούς εγκληματίες που τους εγκαθιστούν σε κάθε κράτος που έχει ανεπιθυμητους (στους επικυρίαρχους) ηγέτες, με σκοπό την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία των(βλ. Σερβία, Ιρακ, Λιβυή κτλ). Συνεπως στην Ουκρανία η ίδια διαδικασία έλαβε χώρα και τώρα, και εξαρτάται από τους Ρώσους πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα. Ωστόσο η Ρωσία αιφνιδιάστηκε και παρα την διαφαινόμενη επικράτηση στην Κριμαία έχασε την ουκρανία μέσα απο τα χέρια της.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ πρέπει να το κατανοήσουμε καλά πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο λαός μη οργανωμένος να μπορέσει να εξεγερθεί με επιτυχία. Αφού είναι αδύνατον να συνενοηθεί κάτω από μία αποδεκτή από όλους ηγεσία, και για αυτο δεν έχει υπάρξει καμία επιτυχής εξέγεση για παράδειγμα, στην Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία κτλ. που ενώ συντρέχουν οι λόγοι παρ΄ολα αυτά φύλλο δεν "κουνιέται" καν.

Για τις υπόλοιπες επιτυχείς εξεγέρσεις που είδαμε τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς και τους φόνους των ηγετών τους, ήταν επιτυχεις απλά και μόνο γιατι ήταν και επιθυμητές στους πλανητικούς μαφιόζους.

Συνεπώς: ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ;

Απάντηση: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.

Από σχόλιο αναγνώστη
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus