Διυλιστήριο: Γερό κάζο σε ομιλία του Άδωνι στο Λονδίνο (βίντεο) !!!

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γερό κάζο σε ομιλία του Άδωνι στο Λονδίνο (βίντεο) !!!

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι παντού στο κόσμο υπάρχουν Έλληνες και δεν ξεχνούν, ούτε ποτέ θα ξεχάσουν. Βλέπουν φαντάσματα, ότι όλοι που τους φωνάζουν είναι οι ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλά Έλληνες. Έλληνες που δεν αντέχουν να βλέπουν να ''ροκανίζουν'' την Πατρίδα τους, που δεν μπορούν να δεχθούν τους τίποτα και τους μηδέν ως υπουργούς στην Πατρίδα τους. Δεν καταλαβαίνουν  ότι ο λαός τους κατάλαβε και ότι και αν έφυγαν από την Ελλάδα για βιοποριστικούς λόγους πάντα την έχουν μέσα στην καρδιά τους. Μπορεί να είναι πολλά τα λεφτά που βγάζουν αυτοί οι υπουργίσκοι αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγα όταν δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά ήρεμοι στον κόσμο. Ξέρουν ότι παντού και πάντα από και πέρα μπορούν να καιροφυλακτούν κάποιοι για τους κάνουν κάζο, να τους χαλάσουν την γαλήνη της οικονομικής του ευμάρειας.




Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus