Διυλιστήριο: Ποιοί κρύβονται πίσω από το ''Ποτάμι''. ΣΗΜΙΤΗΣ - ΜΠΙΣΤΗΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ποιοί κρύβονται πίσω από το ''Ποτάμι''. ΣΗΜΙΤΗΣ - ΜΠΙΣΤΗΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη

Αυτόν τον Σταύρο Θεοδωράκη γνωρίσαμε από την τηλεοπτική δημοσιογραφία και ιδιαίτερα μέσα από τους "Πρωταγωνιστές" του MEGA.

Όμως ο κυρ Σταύρος μάλλον θα μας διαψεύσει. Στα δημοσιογραφικά στέκια και τα πολιτικά ...καφενεία δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για τη γέννηση του νέου πολιτικού σχήματος, το Ποτάμι...

Εγκυρες πηγές αναφέρουν στο BriefingNews ότι πίσω από το "Ποτάμι" είναι ο Κώστας Σημίτης με διαμεσολαβητή τον Νίκο Μπίστη ο οποίος εδώ και δυο χρόνια είναι θαμώνας στο εστιατόριο του Σταύρου.

Είναι ολοφάνερο ότι πίσω από αυτή τη κίνηση βρίσκεται το εκσυχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ με τον Σημίτη να τραβάει μπροστά ,διότι ως γνωστόν ,διεκδικεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο και μάλιστα από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας!!!

Επίσης, η Αννούλα Διαμαντοπούλου, ένα ακόμα τέκνο των εκσυχρονιστών και του Σημίτη φαίνεται ότι θα έχει σπουδαίο ρόλο στο ΄΄Ποτάμι΄΄.

Να προσέχουν, ο κίνδυνος είναι ορατός: Να τους συμπαρασύρει όλους το ορμητικό ποτάμι και εάν εξελιχθεί σε τσουνάμι, ακόμα χειρότερα!

Τι θέλει ο Σημίτης ακόμα από τη ζωή μας; Αντί να απολογείται για την ασύδοτη Ελλάδα που δημιούργησε κι αυτός, επιθυμεί να γίνει ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας;

Πάντως , ο κυρ Σταύρος, είναι ολοφάνερο ότι εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία και ρίχτηκε στη πολιτική μετά από πολύ συζήτηση με εκδότες και άλλους διαπλεκόμενους που αποτελούν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ .

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, όπως τα ΝΕΑ , που ξαφνικά μιλούν για ένα σωτήριο ποτάμι παρουσιάζοντας τον Θεοδωράκη ως ΜΕΣΣΙΑ!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας από την κεντροαριστερά, πολλοί μιλούν για ποσοστό που θα αγγίξει το 10%.

Ίσως όμως εάν ήταν μία ανεξάρτητη πολιτική κίνηση να είχε πολύ μεγαλύτερη διείσδυση. Για αυτό λοιπόν , ας μην διαλαλούν ότι πρόκειται για ένα αυτόνομο πολιτικό σχήμα με οράματα και παραμύθια...

Εκτίθενται!!!

http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus