Διυλιστήριο: VIDEO - Ιδρυτική Συνδιάσκεψης της Ελιάς. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Σουλτς, Μόσιαλος, Δαμανάκη, Ράπτη .

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

VIDEO - Ιδρυτική Συνδιάσκεψης της Ελιάς. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Σουλτς, Μόσιαλος, Δαμανάκη, Ράπτη .

Τι περιμένεις από ένα κίνημα που δημιουργείται και στην ιδρυτική συνδιάσκεψή του είναι ο Γερμανός επίτροπος Μάρτιν Σουλτς ;;; Τι περιμένεις από ένα κόμμα που δημιουργείται και χρησιμοποιεί τα ίδια φθαρτά υλικά ;;; Γιατί δεν έμεναν στο ΠΑΣΟΚ;;; Για να δούμε ποιους βλέπουμε στο video :
- Βενιζέλος .... αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του μνημονίου ....
- Λοβέρδος .... Στις 6 Οκτωβρίου 2009 ο Γ. Παπανδρέου τον συμπεριέλαβε στην κυβέρνηση του διορίζοντας τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Το Σεπτέμβριο του 2010 έως και τον Μάιο του 2012 ήταν Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δημιουργός του ΕΟΠΠΥ,  που τώρα καταργείται ως αναποτελεσματικό και γίνεται ΠΕΔΙ, των συγχωνεύσεων των ταμείων, ένθερμος υποστηρικτής της ισραηλινής TEVA.
- Μόσιαλος ...Στις 16/6/2011 έγινε υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ήταν ο πρώτος που μίλησε για κλείσιμο της ΕΡΤ όταν βουλευτές της ΝΔ (Κεδίκογλου) ήταν εναντίον του (εδώ). Είναι γνωστός και ένθερμος οπαδός της ισραηλινής TEVA (εδώ)
- Δαμανάκη ... Πολλά μπορούμε να γράψουμε για την ''αριστερή'' του Πολυτεχνείου Δαμανάκη. Το αριστερό χέρι του Γιωργάκη όπως την ονομάζουν ένθερμος υποστηρικτής των απολύσεων, των περικοπών των μισθών, των μνημονίων.
- Χριστοφιλοπούλου .....Διετέλεσε Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με την κυβέρνηση Γεωργίου Α. Παπανδρέου και την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.Μετά τις Εκλογές του 2012, ανέλαβε Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του κόμματος μαζί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τις 25 Ιουνίου 2013, οπότε και ανέλαβε Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
- Συλβάνα Ράπτη ... Μέλος της Βουλής των Ελλήνων - Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών (2004-2009· παραιτήθηκε στις 22.05.2009 για να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής)· μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Μορφωτικών Υποθέσεων και Έρευνας και Τεχνολογίας· συντονίστρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ

Από ότι ακούγεται είναι και ο γνωστός σε όλους μας Λαλιώτης.
Το ερώτημα που τώρα τίθεται και είναι μεγάλο. ΤΑ 160 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ;;; Μήπως για αυτό δημιουργήθηκε η Ελιά;;; Αναρωτιέμαι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα τους ψηφίσουν ;;; Δεν ξέρουμε η κάλπη θα δείξει .......



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus