Διυλιστήριο: Μανώλης Γλέζος: Η μόνη χώρα που η Γερμανία δεν έχει κάνει συνθήκη ειρήνης είναι η Ελλάδα (βίντεο)

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Μανώλης Γλέζος: Η μόνη χώρα που η Γερμανία δεν έχει κάνει συνθήκη ειρήνης είναι η Ελλάδα (βίντεο)

Ο Μανώλης Γλέζος μιλάει για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, για τους κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τα έργα τέχνης.
Αναφέρει επίσης για την συνθήκη ειρήνης που δεν έχουμε υπογράψει με τους Γερμανούς ( η μοναδική!!!χώρα)μετά το 2ο παγκόσμιο, κι αυτό  γιατί μετά οι Γερμανοί θα ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλουν ότι οφείλουν στην χώρα μας.


Απαντήσεις της γερμανικής κυβέρνησης


Για τις απαντήσεις της Γερμανίας αναφέρει:
Οι τελευταίες δύο επίσημες απαντήσεις που έχουμε από την γερμανική κυβέρνηση είναι από τον Σόιμπλε.
Στην πρώτη λέει πως το θέμα έχει λήξει. Αλλά δεν μας λέει πως έληξε και πότε.

την δεύτερη είπε "ας αφήσουμε το παρελθόν και να δούμε το μέλλον". Και ρωτώ εγώ...πριν από τρία χρόνια κατάφεραν οι Γερμανοί να αποκαταστήσουν οι Τσέχοι τους Σουδήτες Γερμανούς που τους είχαν κατασχέσει τις περιουσίες. 
Και το πιο πρόσφατο.. αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση και  θα συνταξιοδοτήσει τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, πολίτες Εβραίους που βρίσκονται σήμερα στο Ισραήλ. Αυτό είναι πρόσφατο. Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά....

Πρέπει να το λέμε κάθε μέρα

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Παπαδάκη που τον προσκάλεσε στην εκπομπή και έφερε το ΄θεμα στην δημοσιότητα και είπε ότι δεν πρέπει να το ξεχνάμε, είναι πάρα πολύ σημαντικό και πρέπει να αναφέρεται καθημερινά.

.

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus