Διυλιστήριο: Η Ντόρα ξέρει τι είπε... ''Υποτιμά τους ψηφοφόρους το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ''

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Ντόρα ξέρει τι είπε... ''Υποτιμά τους ψηφοφόρους το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ''

Η ερώτηση που δέχθηκε από τον 9,84 την Τρίτη η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν σαφής:

«Βλέπουμε τις ηγεσίες των κομμάτων -και της Ν.Δ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- να αναζητούν υποψηφίους για την Ευρωβουλή από το χώρο των διασημοτήτων. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αλλά βλέπουμε αθλητές, πρώην ποδοσφαιριστές από τη μία πλευρά και από την άλλη ηθοποιούς, καλλιτέχνες. Δεν είναι μια υποτίμηση του εκλογικού σώματος αυτό;». Η απάντηση της επίσης σαφής: «Κατά τη γνώμη μου, ναι. Και αυτή είναι η κατάρα του σταυρού, κακά τα ψέματα....»

Δηλαδή η κ. Μπακογιάννη συμφωνεί ότι η επιλογή τέτοιων υποψηφιων (ποδοσφαιριστών κ.ά.) κι από την ηγεσία της Ν.Δ. είναι υποτίμηση του εκλογικού σώματος. Δεν διαχώρισε τη Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κράτησε καμιά επιφύλαξη. Επίσης τι σημασία έχει αν έκανε αυτή τη δήλωση πριν την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.; Μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του κόμματός της άλλαξε γνώμη; Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η «Ελευθεροτυπία» απέδωσε το ακριβές νόημα των δηλώσεών της, και η κ. Μπακογιάννη, που γνωρίζει καλά την επικοινωνία, ξέρει πολύ καλά τι είπε, γιατί το είπε και σε ποιον έστειλε το καρφί της.

Παρόλο αυτά η κυρία Μπακογιάννη διέψευσε κατηγορηματικά την δήλωση αυτή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

http://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus