Διυλιστήριο: Με αυτόφωρο απειλεί η Κουτσαμένη την Χ.Α. αν δημοσιεύσουν νέο βίντεο.. «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά». Απαντά ο Κασιδιάρης.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Με αυτόφωρο απειλεί η Κουτσαμένη την Χ.Α. αν δημοσιεύσουν νέο βίντεο.. «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά». Απαντά ο Κασιδιάρης.

Με αυτόφωρο κινδυνεύουν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής εάν δημοσιοποιήσουν νέα βίντεο παρανόμως αποκτηθέντα.
Στην εισαγγελία πρωτοδικών απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, την αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια η οποία περιλαμβάνει ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.
Στο έγγραφο της η κ. Κουτζαμάνη ζητά να συσχετιστούν αυτά με την υπάρχουσα δικογραφία για την οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας ο Παναγιώτης Μπαλτάκος και να αξιολογηθούν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν παραβίαση του άρθρου 157 του Π.Κ που αναφέρεται σε βία ή σε απειλή βίας κατά βουλευτή ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Η εισαγγελέας ζητά την ταχύτατη περαίωση της έρευνας ενώ δίνει εντολή σε περίπτωση που στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παράνομου κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενέργεια.


Κασιδιάρης: «Οι απειλές της Κουτζαμάνη επιβεβαιώνουν 100% τον Μπαλτάκο»


Την έντονη αντίδραση του χρυσαυγίτη βουλευτή, Ηλία Κασιδιάρη, προκάλεσε η απόφαση της εισαγγελέως Κουτζαμάνη, για την αυτόφωρη διαδικασία για τους βουλευτές που χρησιμοποιούν βίντεο από υποκλοπή.

«Οι απειλές της Κουτζαμάνη ότι θα συλλάβει όποιον βουλευτή αποκαλύψει την αλήθεια, επιβεβαιώνουν 100% τον Μπαλτάκο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει νέα επίθεση στην εισαγγελέα, λέγοντας: «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος καταλήγει: «Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα και εν εν ονόματι του ελληνικού λαού θα τον πάει μέχρι το τέλος, μέχρι να πάνε στην φυλακή όσοι καταλύουν το Σύνταγμα των Ελλήνων».

...έλα να πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά....
Για την τρικομματική συγκυβέρνηση δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, και μόνο που δεν έχουν φύγει από μόνοι τους τα λέει όλα....ούτε καν τα προσχήματα δεν κράτανε πια.
Η Χ.Α. τώρα....αυτά περι αγώνα μέχρι τέλους τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές , και  το τέλος δεν ήταν τίποτα άλλο από μια συγκυβέρνηση(και αγαπημένη μάλιστα...όλοι ναι σε όλα). 
Στο μεγάλο ερώτημα που αποσιωπάται από όλες τις πλευρές μπορείτε να μας το απαντήσετε κ. Κασιδιάρη; Για ποιο λόγο περιμένατε τόσο καιρό να δείξετε το βίντεο;

οψόμεθα...
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus