Διυλιστήριο: Σαμαράς: Δεν νομοθετώ αν δεν το πει η Μέρκελ! Μαρτυρία – σοκ Γερμανού εταίρου (video)

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σαμαράς: Δεν νομοθετώ αν δεν το πει η Μέρκελ! Μαρτυρία – σοκ Γερμανού εταίρου (video)

Στην επιβεβαίωση όλων όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα, από το 2010 και μετά, βρίσκεται σε καθεστώς επικυριαρχίας και κουμάντο κάνει η γερμανική πολιτική και επιχειρηματική ελίτ προχώρησε ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων κ.Βέμπερ υποστηρίζοντας, δημόσια, ότι «ο Σαμαράς (του) είπε να παρακαλέσει τη Μέρκελ να μεσολαβήσει στην τρόικα για να του επιτρέψει να αλλάξει η νομοθεσία για τις συνδρομές στα Επιμελητήρια»!

Η δημόσια δήλωση του κ. Βέμπερ, όσο και αν ακούγεται απίστευτη, όσο και αν για τα συστημικά ΜΜΕ (για ευνόητους λόγους) δεν αποτέλεσε είδηση, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Φλωρά, την Παρασκευή 25 Απριλίου, η Κεντρική ΈνωσηΕπιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) είχε έκτακτη συνεδρίαση στο κτίριο του ΕΒΕΑ για το θέμα της συνδρομής στα Επιμελητήρια. Παρών ήταν και ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, Γερμανός, κ. Βέμπερ.

«Ήμουν παρών στο ακροατήριο και αυτά που άκουσα με άφησαν άναυδο» αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κ. Φλωράς επισημαίνοντας ότι την αμέσως προηγούμενη ημέρα ο κ. Βέμπερεπισκέφθηκε τον κ. Σαμαρά μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γ.Μίχαλο και τον γραμματέα των Ευρωεπιμελητηρίων. Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, συζήτησαν διάφορα θέματα και ανάμεσα στα άλλα το θέμα της συνδρομής των Επιμελητηρίων (που καταργείται από την 1η Ιανουαρίου του 2015).

Το ρουσφέτι που ζήτησε ο Σαμαράς

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ από το βήμα της ΚΕΕΕ, ο πρωθυπουργός του είπε «αν μπορείτε παρακαλέστε την κ. Μέρκελγια να μεσολαβήσει στην Τρόικα για να μου επιτρέψει να αλλάξω την νομοθεσία για τα Επιμελητήρια. Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την νομοθεσία μόνος μου (…) έχω τα χέρια δεμένα»! Μάλιστα, ο κ. Βέμπερ έκανε και τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια, όπως φέρεται με βάση τη μαρτυρία του να έκανε ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους!

Η ομολογία της «κατοχής» της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του ΔΣ της ΚΕΕΕ, ακούστηκε από σχεδόν όλους τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδος και φυσικά είναι αποτυπωμένη στην κάμερα που υπήρχε στον χώρο, αναφέρει ο κ. Φλωράς και καταλήγει: «Ο κ. Σαμαράς έμεινε μόνος του στο κάδρο, απαλλάσσοντας από ευθύνες των υπουργό του για Ανάπτυξη που έχει και την ευθύνη των Επιμελητηρίων. Προσωπικά νοιώθω αηδία για το γεγονός ότι η χώρα μου βρίσκεται σε κατοχή και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι με λαϊκή εντολή μας κυβερνούν».

Δείτε το βίντεο – video στον ακόλουθο σύνδεσμο (4:41 και μετά, η επίμαχη φράση στο 6:10)



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus