Διυλιστήριο: Ο δημοσκόπος Μαρατζίδης του ΣΚΑΙ παραδέχεται ότι τα 2/3 των πολιτών δεν απαντούν (video)

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο δημοσκόπος Μαρατζίδης του ΣΚΑΙ παραδέχεται ότι τα 2/3 των πολιτών δεν απαντούν (video)

Πλήρης επιβεβαίωση του άρθρου μας (εδώ) από τον κύριο Μαρατζίδη υπεύθυνο δημοσκοπήσεων του Ερευνητικού Ινστιτούτου Πανεπιστημίου Μακεδονίας του ΣΚΑΙ. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι από τα 200.000 τηλέφωνα που παίρνουν, απαντά μόνο το 1/3 δηλαδή γύρω στις 60.000. Θεωρεί ότι όλα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι επισφαλή (αβέβαια) και επιχειρηματολογεί ότι πολλοί νέοι δεν έχουν σταθερά τηλέφωνα όπως και ότι για λόγους οικονομίας έχουν καταργήσει την σταθερή τηλεφωνία. Αφήνει και ένα ''μαξιλαράκι'' παταγώδους αποτυχίας των δημοσκοπήσεων παραθέτοντας γεγονότα από άλλες χώρες που οι δημοσκοπήσεις είχαν κάνει τεράστια λάθη (βλέπε Ιταλία Μόντι όπου συγκέντρωσε το 10% ενώ οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν 25%).  Δέστε το παρακάτω video από 1:06:10 έως 1:10:00
null

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus