Διυλιστήριο: Αυτοί ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας των 4 βουλευτών της Χ.Α.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αυτοί ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας των 4 βουλευτών της Χ.Α.

Τα ονόματα των βουλευτών που δεν συμφώνησαν με την εισαγγελική πρόταση για άρση της ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών και πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έχουν ως ακολούθως:

Για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο και Γιώργο Γερμενή, κατά της άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας, ψήφισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης, Η. Παναγιώταρος, Ε. Ζαρούλια, Α. Γρέγος, Π. Ζησιμόπουλος, Μ. Αρβανίτης, Δ. Κουκούτσης, Ν. Κούζηλος, Α. Ματθαιόπουλος, Η. Κασιδιάρης, καθώς και οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, Ν. Μίχος και Γ. Γερμενής.

Εκτός των παραπάνω, με την εισαγγελική πρόταση διαφώνησαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, Πάνος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης και Κώστας Δαμαβολίτης.

«Παρών» για τους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ψήφισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Μίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Μελάς, Έλενα Κουντουρά, όπως επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Κουράκος. «Παρών» δήλωσε και ο κατηγορούμενος ανεξάρτητος βουλευτής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Για τους ανεξάρτητους, πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και Στάθη Μπούκουρα, κατά της άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας ψήφισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης, Η. Παναγιώταρος, Ε. Ζαρούλια, Α. Γρέγος, Π. Ζησιμόπουλος, Μ. Αρβανίτης, Δ. Κουκούτσης, Ν. Κούζηλος, Α. Ματθαιόπουλος, Η. Κασιδιάρης, Ν. Μίχος και Γ. Γερμενής.

Κατά της πρότασης ψήφισαν επίσης οι βουλευτές της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος και Τάνια Ιακωβίδου, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής και Γιώργος Ντόλιος, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Πάνος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και ο ίδιος ο κατηγορούμενος βουλευτής,Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

«Παρών» για τους κ.κ. Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, δήλωσαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Δεικτάκτης, Ηλίας Βλαχογιάννης και Δ. Κυριαζίδης, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά, Μίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Πάρις Μουτσινάς, Θεόδωρος Παραστατίδης και Γιάννης Κουράκος.

«Παρών» δήλωσε για τον Στάθη Μπούκουρα και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κόλλιας, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, τάχθηκε κατά της άρσης της ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα και δήλωσε «παρών» σε ό,τι αφορά τον Χρ. Αλεξόπουλο.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο ίδιος ο κατηγορούμενος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας απείχε της ψηφοφορίας.Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus