Διυλιστήριο: Παρέα με το ΠΑΣΟΚ ο Σ.Θεοδωράκης στην Ευρωβουλή !!!

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Παρέα με το ΠΑΣΟΚ ο Σ.Θεοδωράκης στην Ευρωβουλή !!!

Το Διυλιστήριο λέει .... Αν δεν το καταλάβατε, όσοι ψηφίσατε Ποτάμι, σας βγήκε ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Παπανδρέου. Αυτά συμβαίνουν σε ένα κράτος όπου οι πολίτες του είναι μερικώς ενημερωμένοι. Κυνηγήστε την διαφορετική είδηση που δεν θέλουν να σας πλασάρουν. Μόνο έτσι θα σωθούμε και θα καταλάβετε τι γίνετε .... 
Την ένταξη των δύο ευρωβουλευτών του στην ευρωομάδα «Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» ανακοίνωσε σήμερα το Ποτάμι, μια απόφαση που, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ελήφθη μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης και με τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Το Ποτάμι, αναφορικά με τη συγκεκριμένη απόφαση τονίζει ότι αυτή οφείλεται στη δέσμευση της «Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών», η οποία, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Σ. Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες, ήταν «ότι η αντιμετώπιση της ύφεσης και της ανεργίας στην Ελλάδα και στο Νότο συνολικά, θα βρίσκονται στις άμεσες πολιτικές τους προτεραιότητες».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι τονίζεται ότι το κόμμα ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη ευρωομάδα, καθώς υπάρχει μια ανάγκη να δημιουργηθεί ένα αντίβαρο στις συντηρητικές δυνάμεις και στις εθνικιστικές και ακροδεξιές απόψεις στην Ευρώπη.

Τέλος, το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη υποστηρίζει ότι δεν θα ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα, καθώς οι δύο ευρωβουλευτές του πρόκειται να ενταχθούν ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε συζητήσει νωρίτερα το ενδεχόμενο ένταξης των ευρωβουλευτών του κόμματος με τους Φιλελεύθερους και τους Πράσινους.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus