Διυλιστήριο: Ο Μαργέλλος με το καλαμπόκι πίσω από το Ποτάμι του Θεοδωράκη !!! Φυσικά αυτό δεν θα το ακούσετε στα MEGAλα κανάλια !!!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Μαργέλλος με το καλαμπόκι πίσω από το Ποτάμι του Θεοδωράκη !!! Φυσικά αυτό δεν θα το ακούσετε στα MEGAλα κανάλια !!!

Ένα άγριο παρασκηνιακό παιχνίδι με τους επιφανέστερους εκπροσώπους της διαπλοκής εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στις όχθες του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο γνωστός από την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, Ντόρης Μαργέλλος που είχε απαλλαγεί με βούλευμα είναι ο νέος χρηματοδότης του Θεοδωράκη. Για όσους δεν τον θυμούνται ο Μαργέλλος ήταν πρόσωπο κλειδί στην κομπίνα της πώλησης από την κρατική εταιρεία ITCO σε χώρα της τότε ΕΟΚγιουγκοσλαβικού καλαμποκιού το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως ελληνικό με στόχο να εισπραχτούν κοινοτικές επιδοτήσεις. Η Κομισιόν είχε ανακαλύψει το κόλπο και είχε παραπέμψει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ζητώντας επιστροφές ύψους 400 εκατ. ευρώ.

Ο κολλητός μεταξύ άλλων του Γιωργάκη Παπανδρέου, είχε την τιμητική του, τη περασμένη Τετάρτη σε κλειστή σύναξη συστημικών επιχειρηματιών και μεγαλοεργολάβων στο εστιατόριο «Αλάτσι». Εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τις θέσεις και τις απόψεις του Θεοδωράκη για μια σειρά πολιτικών αλλά και οικονομικών ζητημάτων.

Ωστόσο ο νέος χρηματοδότης του Σταύρου, κατηγορείται ανοιχτά από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ΠάνοΚαμμένο ότι μαζί με τον Παπανδρέου τζόγαρε εις βάρος της χώρας μας, στην υπόθεση των περιβόητων CDS. Άνθρωπος του παρασκηνίου, φέρεται μάλιστα να είναι και συνεργάτης του Φικουέρες, πρώην προέδρου της Κόστα Ρίκα, που έχει εκδιωχθεί από τη χώρα του κατηγορούμενος για απάτη σε σχέση με τις τηλεπικοινωνίες.

Όπως δήλωσε στη Kontra News ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτεται πλέον ο περίεργος ρόλος που παίζει ο Θεοδωράκης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Μαργέλλος φέρεται να είναι χρηματοδότης γνωστού εκδότη φρι- πρες εντύπου, ο οποίος εσχάτως συνέπλευσε με τη ΝΔ. Έτσι, ο Θεοδωράκης κρατά ανοιχτές πόρτες με τις ΝΔ προκειμένου να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη αποτυχία τουΠΑΣΟΚ και να γίνει «δεύτερη πατερίτσα της κυβέρνησης».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus