Διυλιστήριο: Ο Επικίνδυνος..

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο Επικίνδυνος..

    Η επιστολή της 14ης Μαϊου προς την τρόϊκα με υπογραφές του ''πρωθυπουργού'' και των δύο μη εκλεγμένων απ' τον λαό υπουργό Οικονομικών και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρει πως:
..''..είμαστε έτοιμοι να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα που μπορεί να αποδειχτούν αναγκαία..θα προβούμε σε διαβουλεύσεις με το ΔΝΤ για την υιοθέτηση οποιωνδήποτε σχετικών δράσεων εν όψει των επικαιροποιήσεων των πολιτικών που περιέχονται στο Μνημόνιο..''

Προχθές η ''έκθεση'' της τρόϊκας δημοσιεύτηκε και ζητάει:
Απολύσεις στο Δημόσιο, ανάγκη για αύξηση των ποσοστών ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, εργοδοτικές ανταπεργίες (lock out), καμία αύξηση σε μισθούς και συντάξεις, καμία ελάφρυνση φορολογικών βαρών, ουδεμία χαλάρωση των όρων στις ρυθμίσεις οφειλών, νέα μέτρα για να καλυφθούν τα «χρηματοδοτικά κενά» που διαπιστώνει, και άλλα πολλά και ολέθρια.

Καταλάβαμε όλοι;
Τέσσερεις μέρες πριν τις εκλογές και εν μέσω των προεκλογικών του κορωνών περί ''ελαφρύνσεων'', σκισίματος του μνημονίου ''φύλλο-φύλλο'', και λοιπές ψευτιές,
..ο επικίνδυνος και μηδαμινός αυτός πολιτικός, έστελνε επιστολή υποτέλειας, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, όσα σήμερα και αύριο θα του ζητήσουν!

Κατόπιν δε των εκλογών, και για να επιδείξει την δύναμη και την αδιαφορία σε θεσμούς και λαό, όπως κάθε συνεπής φασιστάκος δικτάτορας οφείλει να κάνει, και με την ευκαιρία του ανασχηματισμού:
..διορίζει για νέο υπουργό Οικονομικών και Διοικητή της Τ.τ.Ε. ξανά δύο μη εκλεγμένους, βγάζοντας την γλώσσα σε λαό και δημοκρατία,
..και υπουργοποιεί τον Γεράσιμο οιονεί ''Κουλούρη'', έναν άνθρωπο του οποίου η σύζυγος και ο αδελφός συνελήφθησαν με την κατηγορία φορολογικών παραβάσεων στην εταιρεία φροντίδας ηλικιωμένων που τους ανήκει.

Στέλνει δηλαδή το μήνυμα προς ''κάθε ενδιαφερόμενο'':
''Δεν έχει σημασία αν εσύ, η γυναίκα σου, η οικογένειά σου είστε ή όχι τίμιοι, ηθικοί ή ό,τι άλλο. Αρκεί να με γλύφετε, να με ακολουθείτε τυφλά, να ορκίζεστε στο όνομα μου, και η κυβερνητική Καμόρα θα σας δώσει θέσεις, θα σας κρύψει, θα σας διασώσει!''

Και αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος εξακολουθεί να κυβερνά και να παίρνει δεσμευτικές αποφάσεις για την χώρα και τον λαό!
Το δεύτερο με το τέταρτο κόμμα!
Η Δημοκρατία πέθανε και το πολίτευμα δεν αισθάνεται και πολύ καλά τελευταία!
Κάτι πρέπει να γίνει..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus