Διυλιστήριο: Γιάννης Ζουγανέλης έξω από τα δόντια :''Είστε πανστρατιά γουρουνοποιημένων''.Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε !!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Γιάννης Ζουγανέλης έξω από τα δόντια :''Είστε πανστρατιά γουρουνοποιημένων''.Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε !!!

Μας ψεκάζουνε;

Ακόμα και αν δεν μας ψεκάζουνε, αντιδρούμε σαν να είμαστε ψεκασμένοι. Πάντως σίγουρα τρώμε κουτόχορτο.

Ντροπή αισθάνομαι αίσχος, μέσα μου, έξω μου δεξιά και αριστερά μου,που συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις μαλακίες τους, την ανημποριά τους.

Είμαστε χάπατα που ακούμε και εφαρμόζουμε και πληρώνουμε με αίμα, με ανθρώπινες απώλειες, με την αξιοπρέπεια μας, με το μέλλον μας.

Πολεμάνε την ανθρωπιά, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή μας, τις σχέσεις μας, την πίστη μας για την ζωή, αφόπλισαν την έκφρασή μας, την γοητεία μας και κυρίως τον έρωτά μας.

Η έλλειψη κυβερνητικότητάς τους χρεοκόπησε ένα Κράτος που δεν φρόντισε ούτως ή άλλως ποτέ τον πολίτη. Και σαν δε ντρεπόμαστε, είμαστε ακόμα έρμαια των πρωτοβουλιών τους, της ψευτοδημοκρατίας τους. Μας έχουν βάλει στα σχοινιά και μας βαράνε αλύπητα, οι παλιοσκατοχαμούρες.

Και εμείς στριμωχνόμαστε στις ουρές των εφοριών, των τραπεζών, των νοσοκομείων και πληρώνουμε, πληρώνουμε χωρίς ποτέ να μας ανταποδίδεται τίποτα απολύτως.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, είμαστε χάφτες - κότες λιράτες - ζώα που δεν θέλουν να αρθρώσουν λόγο, δεν έχουν μπόι, ανθρώπινη υπόσταση,ιδεολογία, αντιλήψεις, δημιουργία.

Ακούμε και εφαρμόζουμε - Αποφασίζουν και πληρώνουμε.

Γράφουμε το μέλλον και τα παιδιά μας στα παλιά μας τα παπούτσια

Πληρώνουμε όταν τρώμε, όταν πίνουμε, όταν καπνίζουμε, όταν περπατάμε και αυτοί μας πουλάνε και δεν μας αγοράζει κανείς !!!

Γιατί είμαστε άχρηστα τομάρια, μικροί σε όλα, ανήμποροι.

Μας πέρασαν το παραμύθι της Δημοκρατίας με την έκφραση των εκλογών, ενώ στήσανε εκλογικούς νόμους που μας κατευθύνουν σαν ερίφια στην σφαγή.

Βέβαια εδώ ξεχωρίζω τους πολίτες που για να εκτονωθούν και να εκτονώσουν τα συναισθήματά τους και και καταπιεσμένες τραμπούκικες λογικές μέσα τους, ψήφισαν φασιστοναζί ανθρωπόμορφα. Ακόμα και το γέλιο τους έχει υπονοούμενο δηλητηριώδες.

Θρέψτε και άλλο τα φίδια χαμερπείς, αφού εσείς δεν κουνιέστε. Και αν κουνιέται κάτι, είναι ο κώλος σας.

Δώστε και άλλα στους μαλάκες, μας αξίζει. Μέτρα, μνημόνια από τα ξένα, με πληρωμένους αγγλοσάξωνες Γερμανοθρεμένους, που τους καλέσατε να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά μας,γιατι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτά που φάγατε.

Εκτός από το να προδίδετε, να ξεπουλάτε, να παραδίδεστε, να στήνεστε για να σας φοράνε ότι γουστάρουνε και εσείς να τους καυλώνετε και άλλο.

Άνεργε φίλε, που δεν κρύβω ότι σε σκέφτομαι, που είσαι κρυμμένος ;

Ποια μιζέρια δεν σε αφήνει να αντιδράσεις ; Ποιο βόλεμα σε κρατάει στην ανυπαρξία σου; Ποια παιδεία σε έπλασε γιγάντιο, ανήμπορο ; Που είναι αυτοί που σε υπερασπίζονται;

Δεν αντέχουμε άλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καταλάβετέ το ! Όπως βλέπετε, δεν υπάρχει θεία δίκη, για αυτό πιστεύετε στο Θεό.

Πέστε, ηλίθιοι, σε ποιον Θεό πιστεύετε και είστε τόσο υποτακτικοί, τόσο ξενόδουλοι ;

Ποια μάνα σας έτρεφε και τι γάλα σας βύζαξε ;

Τι σκατά τρώτε και γέμισε ο τόπος βοθρίλα, γουρούνια χοντρόπετσα που το λίπος σας, σας κάνει να γλιστράτε;

Οχετοί, βρώμοι και φαγάδες, ψεύτες, αφήστε μας επιτέλους, απαλλάξτε μας. Θα βρούμε την άκρη. Καλύτερα θα ισορροπήσουμε μόνοι μας,

Είστε πανστρατιά γουρουνοποιημένων

Να φύγετε, να πάτε στις χώρες που υπερασπίζεστε. Εδώ ρε καθάρματα, γεννήθηκε η Δημοκρατία, ο Περικλής, ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας, ο Όμηρος όλη η σοφία στην οποία ο δυτικός πολιτισμός συστήθηκε.

Τι σχέση έχετε εσείς με την ελληνική κουλτούρα ; Με τα γράμματα, με τις τέχνες, με την δημιουργία, με την αγάπη;

Τα μέτρα σας είναι η εκμετάλλευση των πραγματικών ανθρώπων που σας πληρώνουνε, των εργαζομένων που σας πληρώνουνε, των εργατών που σας πληρώνουνε, των συνταξιούχων που σας πληρώνουνε και εσείς τρώτε τις σάρκες μας χωρίς να σας καίγεται καρφί.

Τέρμα στην εφαρμογή των αποφάσεών τους. Επιτέλους, αν δεν μπορούμε να επαναστατήσουμε, να αντιδράσουμε και έτσι να ισορροπήσουμε στο υπόλοιπο της ζωής μας, για να υπάρξει μέλλον.


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus