Διυλιστήριο: Το βιογραφικό του Χαρδούβελη με φωτογραφίες !!!

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το βιογραφικό του Χαρδούβελη με φωτογραφίες !!!

Πολλοί αναρωτιέστε ποιος είναι ο κύριος Χαρδούβελης ; Εμείς με φωτογραφίες θα σας αποδείξουμε ότι είναι της γνωστής πια παρέας που έφεραν την χώρα μας ως εδώ, και που με τις ευλογίες των βουλευτών της ΝΔ και προσωπικά του κύριου Σαμαρά δεν τους αγγίζει κανείς. Είναι φανερές σε όλους μας, οι εντολές που παίρνει η κυβέρνηση και από που τις παίρνει.

Εδώ με τον ''κύριο'' Λαλιώτη.

Με τον ''κύριο'' Πάχτα (των Σκουριών Χαλκιδικής) και τον κύριο ''Παπαντωνίου''

Με τον ''κύριο'' Τσοχατζόπουλο και τον ''κύριο'' Σημίτη



Με τον ''κύριο'' Παπαδήμο


Με τον ''κύριο'' Στουρνάρα

Με τον ''κύριο'' Θεοχάρη

''Πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι'' .... Το ίδιο παρεάκι που μας έβαλε στην Ευρώ, το ίδιο συγκυβερνάει και τώρα με τις ευλογίες των βουλευτών της συγκυβέρνησης και φυσικά με τους ψήφους τους δικούς σας .... Τα ονόματα γνωστά απλά αλλάζουν καρέκλες : '' Παπαντωνίου, Σημίτης, Πάχτας, Χριστοφοράκος, Γεωργίου, Προβόπουλος, Λαλιώτης, Θεοχάρης, Στουρνάρας, Παπαδήμος, Τσοχατζόπουλος, Βενιζέλος, Πάγκαλος Λοβέρδος κτλ'' Και αν παρατηρήσετε όλοι τους είναι ''κύριοι''
http://diulistirio.blogspot.gr/







Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus