Διυλιστήριο: Στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών ο Νότης Μαριάς !!! Η πρώτη σημαντική εκλογή Έλληνα Ευρωβουλευτή !!!

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών ο Νότης Μαριάς !!! Η πρώτη σημαντική εκλογή Έλληνα Ευρωβουλευτή !!!

Οι Ευρωπαίοι Αντιφεντεραλιστές (ECR) δημιουργήθηκαν το 2009 με ατζέντα την δρομολόγηση μιας νέας πορείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Νότης Μαριάς εκλέχθηκε στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR)/ Marias elected to Bureau of European Conservatives and Reformists Group

Ο νεοεκλεγείς Eυρωβουλευτής Νότης Μαριάς, εκλέχθηκε στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR - Ομάδα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική εκλογή νέου Έλληνα Eυρωβουλευτή στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι Ευρωπαίοι Αντιφεντεραλιστές (ECR) δημιουργήθηκαν το 2009 με ατζέντα την δρομολόγηση μιας νέας πορείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τη στιγμή της ίδρυσης του, το ECR ακολούθησε μια ανοδική πορεία και με την ένταξη του Καθηγητή Νότη Μαριά, το ECR τείνει να καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη Πολιτική Oμάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το Προεδρείο αποτελεί το ανώτατο όργανο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) που αποφασίζει τη στρατηγική της Ομάδας και με αυτόν τον τρόπο, ο Καθηγητής Νότης Μαριάς θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στον καθορισμό των πολιτικών του ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μετά το πέρας της εκλογής του, ο Νότης Μαριάς, δήλωσε:

''Είναι τιμή μου που αποτελώ τον πρώτο νεοεκλεγέντα Έλληνα Eυρωβουλευτή που εκλέχθηκε σε μια τόσο σημαντική θέση στο πλαίσιο μιας Πολιτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ECR αποτελεί μια ανερχόμενη Πολιτική Ομάδα που συνεχώς διευρύνει την επιρροή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έτσι η Ελλάδα θα έχει μια ξεχωριστή φωνή στο ανώτατο όργανο της''.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus