Διυλιστήριο: Κλείνει οριστικά το δημοτικό κολυμβητήριο Γαλατσίου, η δημοτική βιβλιοθήκη κλπ!!! Το success story συνεχίζεται ...

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κλείνει οριστικά το δημοτικό κολυμβητήριο Γαλατσίου, η δημοτική βιβλιοθήκη κλπ!!! Το success story συνεχίζεται ...

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 24/6/2014 κοινοποιήθηκε σε όλους τους δημοτικούς εργαζόμενους με σύμβαση ότι δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή τους τους επόμενους μήνες, με αποτέλεσμα το κολυμβητήριο του Δήμου, η δημοτική βιβλιοθήκη, το πνευματικό κέντρο του κτλ, που ουσιαστικά λειτουργούσαν με συμβασιούχο προσωπικό να σταματήσουν και ουσιαστικά να κλείσουν. Από την άλλη το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης στο πλαίσιο των οικονομικών ''ανάπτυξης'' δεν προτίθεται σε ανανέωση των συμβάσεων αντιθέτως σε παροχή υπηρεσιών των εργασιών σε ιδιωτικές εταιρείες και φυσικά όχι άμεσα αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί καν ο διαγωνισμός προσφορών.
Ο όποια ιδιωτική εταιρεία αναλάβει από την στιγμή που σκοπός της είναι μόνο το κέρδος, επόμενο είναι η οικονομική συμμετοχή των δημοτών να είναι αυξημένη.

Σε συνδυασμό με την μεταβίβαση του ΠΑΛΑΙ στο ΤΑΙΠΕΔ και την πώλησή του σε ιδιώτες, καταλαβαίνουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους πνεύμονες της Αθήνας, οδηγείται στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της περιοχής.

Είναι σίγουρο πως η άθληση, οι κοινωνικές και πνευματικές δραστηριότητες για όλη την νεολαία του Δήμου και όχι μόνο, θα αποτελεί πλέον άπιαστο όνειρο, αφού σε συνδυασμό με τα ανυπόφορα μέτρα της κυβέρνησης, η είσοδος στο άλσος Βείκου και στο ΠΑΛΑΙ θα είναι απαγορευτική για την μέση ελληνική οικογένεια !!!
 http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus