Διυλιστήριο: Μειμαράκης : ''Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό''. Έγινε ξαφνικά ο Βαγγέλας Δημοκράτης ;

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μειμαράκης : ''Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό''. Έγινε ξαφνικά ο Βαγγέλας Δημοκράτης ;

Διαβάζουμε την είδηση ότι ο Μειμαράκης προτείνει εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό. Λέτε να έγινε ξαφνικά ο Βαγγέλας δημοκράτης, και να θέλει την άμεση Δημοκρατία ;
ΌΧΙ.
Μεγάλη γάτα ο Μειμαράκης .....
Πονηρός πολιτικός......
Αν γίνει τώρα εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό δεν θα πέσει η Κυβέρνηση. Η λογική είναι απλή : Θα πρέπει το κάθε κόμμα  να προτείνει κάποιον για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα θα πρέπει να προτείνουν κάποιον και να κατέβει σε εκλογές. Όποιος μετά και να βγεί, μνημονιακός ή αντιμνημονιακός το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να μην πέσει η κυβέρνηση !!! Εξάλλου οι αρμοδιότητες του Προέδρου είναι ελάχιστες ως μηδαμινές. Επίσης αν βγει κάποιος αντιμνημονιακός, θα έχει και αυτός ευθύνη μετά για ότι υπογράφεται, οπότε θα είναι ένα πλήγμα στον αντιμνημονιακό χώρο. Σκεφτείτε να έχουμε μια μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έναν αντιμνημονιακό Πρόεδρο με ελάχιστες ικανότητες αντίδρασης.
Ο Βαγγέλας ξέρει τι λέει και γιατί το λέει. Είναι σίγουρο ότι αν η προδοτική κυβέρνηση δει ότι δεν μπορεί να μαζέψει το πολυπόθητο αριθμό των 180 βουλευτών για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας θα ρίξει αυτό το χαρτί και τα αντικειμενικά megaλα κανάλια θα το παρουσιάσουν σαν άνοιγμα της κυβέρνησης στην άμεση Δημοκρατία. Θα μας πυρπολήσουν με θέσεις για το πόσο καλό είναι να εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον λαό, θα εμφανίσουν ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ δηλώσεις γνωστών πολιτικών, που ανήκουν και στον αντιμνημονικο χώρο, όπου θα υποστηρίζουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό.
Ελπίζουμε να μην πέσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, σε αυτόν τον λάκκο, που ετοιμάζει η δοσίλογη κυβέρνηση των προθύμων.      

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus