Διυλιστήριο: Αναστέλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία στο ΚΑΤ λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αναστέλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία στο ΚΑΤ λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού

Σε πρόωρη «καλοκαιρινή» αναστολή όλων των τακτικών χειρουργείων οδηγείται το ΚΑΤ λόγω «εξάντλησης» του προϋπολογισμού του. Σύμφωνα με την Καθημερινή, το προσωπικό ενημερώθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι λόγω υπέρβασης των δαπανών του α' εξαμήνου σε σχέση με τον προϋπολογισμό, τα τακτικά περιστατικά θα πρέπει να περιοριστούν «μέχρι να ισορροπήσουν τα οικονομικά μεγέθη ή να αυξηθούν οι πιστώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα, σταματούν πλήρως τα τακτικά περιστατικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014. Αίτημα αύξησης των πιστώσεων έχει ήδη ετοιμάσει η οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου ενώ το θέμα θα τεθεί και στη συνάντηση της διοίκησης του ΚΑΤ με τη διοίκηση της πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus