Διυλιστήριο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Σταϊκούρα: “Στόχος της κυβέρνησης, το τέλος της μεσαίας τάξης” – Μπράβο κύριοι….Τα καταφέρατε!

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Σταϊκούρα: “Στόχος της κυβέρνησης, το τέλος της μεσαίας τάξης” – Μπράβο κύριοι….Τα καταφέρατε!

Η δήλωση είναι αληθινή, και βέβαια η είδηση δεν είναι ότι Σαμαράς, Βενιζέλος θέλουν τον αφανισμό της μεσαίας τάξης, πράγμα που πέτυχαν μαζί με ΓΑΠ, Παπαδήμο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η είδηση βρίσκεται ότι ο υφυπουργός Οικονομικών το “ξεστόμισε” δημόσια!

Στο δελτίο του Άκη Παυλόπουλου λοιπόν ειπώθηκε, ότι σε μία εκδήλωση Αρχιτεκτόνων στην Αθήνα, όπου παρευρέθηκε ο Σταϊκούρας. Εκεί λοιπόν κάποιοι που συνομιλούσαν μαζί του, του έθεσαν το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει μία “ανάσα” στους επαγγελματίες αυξάνοντας άμεσα τις δόσεις για φόρους, και εισφορές….

Και η απάντηση του Σταϊκούρα ειλικρινέστατη…

“Μα στόχος μας είναι να τελειώσει η μεσαία τάξη”!

Μπράβο κύριοι….Τα καταφέρατε!


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus