Διυλιστήριο: VIDEO - Ανατρέπει τα επιχειρήματα των Ουκρανών !!!

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

VIDEO - Ανατρέπει τα επιχειρήματα των Ουκρανών !!!

Δεν θέλαμε να πάρουμε θέση στην συντριβή του αεροσκάφους σεβόμενοι την δολοφονία των 298 επιβατών. Αλλά μετά τον πόλεμο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης υπέρ της ουκρανικής κυβέρνησης (διορισμένης όπως θυμάστε) και κατά της ρώσικης κυβέρνησης, και μετά την απαγόρευση από την ελληνική κυβέρνηση της εισόδου στην χώρα μας της Προέδρου της Άνω βουλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας κυρία Βαλεντίνα Ματβιένκο, η οποία βάζει βόμβα στα θεμέλια των ελληνορωσικών σχέσεων, δεν μπορούμε να μην σας παρουσιάσουμε το video ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει ότι το αεροπλάνο δεν χτυπήθηκε όπως υποστηρίζει η ουκρανική κυβέρνηση από ρώσικο πύραυλο. Το αεροπλάνο συνετρίβη στο έδαφος. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Αλλά καταρρίπτει το βασικό επιχείρημα ότι καταρρίφθηκε από ρώσικο πύραυλο.



Παίζονται πολλά μεγάλα παιχνίδια που ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή άρχιζε να ''πέφτει'' από την ημέρα που υπέγραψε ο Καραμανλής την συμφωνία με την Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, που τελικά η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε.
Από την άλλη θα θέλαμε να σας δείξουμε (όπως είναι δημοσιογραφικά σωστό) και την άλλη άποψη και να σας αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus