Διυλιστήριο: VIDEO - Η Σπυράκη καλέι την ΕΕ, να βοηθήσει την κυβέρνση ενάντια σε Αριστερά και συνδικαλιστές της ΔΕΗ!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

VIDEO - Η Σπυράκη καλέι την ΕΕ, να βοηθήσει την κυβέρνση ενάντια σε Αριστερά και συνδικαλιστές της ΔΕΗ!

H πρώτη παρέμβαση της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο.είναι ΤΡΑΓΙΚΗ... Στο ένα λεπτό που μιλάει, παρακαλάει την ΕΕ, τον Πρόεδρο της Κομισιον, να βοηθήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά, στον αγώνα εναντίον τvν συνδικαλιστών και της Αριστεράς που αντιτίθονται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Βέβαια μετά ζητάει και στήριξη για να βρεθούν δουλειές στην Ελλάδα, με πρότζεκτ......Δεν της είπαν ότι οι πολιτικές ανοίγουν ή κλείνουν θέσεις εργασίας;;;

Είναι τραγικοί οι Νεοδημοκράτες σε όλα τα επίπεδα, που θεωρούν ως εχθρούς τους Έλληνες, που αγωνίζονται για τις ζωές τους, και φίλους τους αυτούς που συντελούν (με την δική τους βοήθεια, βέβαια) στην καταστροφή της χώρας, των κατοίκων της αυτά τα τέσσερα χρόνια!

Δείτε το βίντεο, και κλάψτε!



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus