Διυλιστήριο: Δείτε πως πουλάνε τις παραλίες μας !!! Πωλητήριο για τον Άγιο Προκόπη στην Νάξο !!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δείτε πως πουλάνε τις παραλίες μας !!! Πωλητήριο για τον Άγιο Προκόπη στην Νάξο !!!


Δείτε πως πουλάνε τις παραλίες μας !!! Κανονικό διαφημιστικό πωλητήριο για τον Αγ. Προκόπιο στην Νάξο.  Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να το δείξουν τα megaλα κανάλια, ούτε επίσης και τις αντιδράσεις που έφερε στο νησί, όπως δεν έδειξαν για τον συνεχή αγώνα για την μη ρίψη χημικών στην Μεσόγειο από τους Κρητικούς ψαράδες και όχι μόνο, για την συγκέντρωση στην πώληση της παραλίας της Ελαφονήσου στο Σύνταγμα, για τον ασταμάτητες αντιδράσεις στις Σκουριές Χαλκιδικής. Αρκεί να ξέρουμε αν πιάσανε τον κροκόδειλο στην Κρήτη, με αυτό θέλουν να ασχολούμαστε ..... 
Κατά την επίδειξη του συγκεκριμένου εγγράφου στον πρώην βουλευτή του νησιού και τώρα Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γ.Ανωμερίτη, μας ανέφερε ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι γεμάτο από υπαλλήλους τεχνοκράτες που χωρίς να γνωρίζουν πουλάνε τα πάντα και φυσικά είναι αντίθετος στην πώληση αυτή. Αντίθετοι δηλώνουν και οι άλλοι εκλεγμένοι βουλευτές του νησιού ενώ σιγή ιχθύος κρατάει ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. 
Να θυμίσουμε ότι αρχές Ιουλίου είχε σταλεί από ΤΑΙΠΕΔ μηχανικός για να ''μετρήσει'' τον αιγιαλό και είχε διωχθεί από τους κατοίκους του νησιού από τον Πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου και από τον νυν εκλεγμένο δήμαρχο (εδώ), εμποδίζοντας την διαδικασία, απαιτώντας να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα.
Να αναφέρουμε επίσης ότι από την συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί στο νησί έχουν γίνει οι παρακάτω ενέργειες 
- Ενημέρωση Ελλήνων και ξένων τουριστών με μοίρασμα ενημερωτικού φυλλαδίου στων Αγ. Προκόπιο 
- Συλλογή υπογραφών
-24 προσφυγές στο ΣΤΕ όπου θα εκδικασθούν τέλη Οκτωβρίου. 

Αν και εσείς δεν συμφωνείτε στην πώληση της πασίγνωστης και πανέμορφης παραλίας της Νάξου ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο  https://secure.avaaz.org/el/petition/TAIPED_MINISTRY_OF_TOURISM_Stop_the_selling_out_of_Agios_Prokopios_beach_Plaka_Kalados_and_the_lakes/?sjMvlgb




http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus