Διυλιστήριο: Να τα μας !!! Μυστική συνάντηση ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ !!!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Να τα μας !!! Μυστική συνάντηση ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ !!!

Εντελώς κουφό, αλλά ακούγεται έστω και ψιθυριστά. Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά έκανε μυστική συνάντηση με έμπιστο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα μέσα στο καλοκαίρι.
Τι ακριβώς είπαν στη πολύωρη συνάντηση τους κανείς δεν γνωρίζει επ’ ακριβώς. Διαδίδεται ότι μίλησαν «έξω από τα δόντια» για τη κατάσταση της χώρας και η πλευρά Σαμαρά πρότεινε έναν, καταρχήν, συμβιβασμό. Η πλευρά ΣΥΡΙΖΑ άκουσε αλλά δεν δεσμεύτηκε.
Περισσότερα δεν μάθαμε, αλλά αν η πληροφορία είναι αληθινή αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα όπως τα παρουσιάζουν οι διαφημιστές της κυβέρνησης. Είναι όντως δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και το Νοέμβριο τα προβλήματα θα είναι αξεπέραστα.
Φοβούνται ακόμα και κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Φοβούνται ότι θα πτωχεύσουμε και με τη βούλα. Ότι οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού θα πάνε στράφι.
Προφανώς μπροστά στο τσουνάμι που έρχεται η «άρχουσα τάξη των ολιγαρχών» να επιδιώκει μια ανιαρή συμμαχία ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ για να διασώσει ότι μπορεί.
Φοβάμαι ότι είναι πολύ αργά. Εκτός και αν γίνει θαύμα αλλά δυστυχώς θαύματα δεν γίνονται…

Προσέξτε επίσης πως αναφέρει την συνάντηση ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ η συριζείκη κυριακάτικη kontranews (που να θυμηθούμε ότι διευθυντής της είναι ο γνωστός μας Αιμίλιος Λιάτσος) :

Η "Κυριακάτικη kontranews" αποκαλύπτει: Άρχισε η διαδικασία παράδοσης της εξουσίας…

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ αίσθημα ευθύνης η εφημερίδα μας αποκαλύπτει, έχοντας πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη στην πηγή μας, ότι έχει ήδη γίνει συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα σε σπίτι γνωστού αθηναίου και κρατήθηκε μυστική λόγω της σπουδαιότητάς της.
Μέχρι στιγμής δεν μπορέσαμε να βεβαιωθούμε τίνος ήταν η πρωτοβουλία, γιατί δεν αποκλείεται οι δύο ηγέτες να… «παγιδεύτηκαν» από κάποιον, από τους συνεργάτες τους και «τυχαία» να έγινε η συνάντηση, ότι τάχατες κάποιος από τους 2 ηγέτες είδε… φώς στο φιλικό του σπίτι και μπήκε μέσα, χωρίς να ξέρει ποιοι βρίσκονταν ήδη εκεί…
Στην πραγματικότητα πρόκειται για την αρχή της διαδικασίας παράδοσης εξουσίας από τον Σαμαρά στον Τσίπρα. Με τη σημερινή πολιτική και οικονομική καταστροφή που διέρχεται η χώρα και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λαός μας – μην ξεχνάτε μόνο τις 6.500 αυτοκτονίες – η παράδοση της εξουσίας με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, χωρίς προηγουμένως συναινέσεις και υποσχέσεις…
Υπό αυτή την έννοια χειροκροτούμε τη συνάντηση και ελπίζουμε ότι η αλλαγή της εξουσίας, που θα γίνει πολύ σύντομα, να μην δημιουργήσει στον τόπο κανένα σοβαρό πρόβλημα και να πραγματοποιηθεί με ηρεμία και απόλυτα δημοκρατικό τρόπο… Οι ευθύνες δε ορισμένων πολιτικών προσώπων, που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή, προφανώς και θα συζητηθούν με ψυχραιμία, σε επόμενα στάδια, γιατί σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει για όλους τους υπευθύνους συγχωροχάρτι για τη συμφορά που μας έφεραν.
Καταλαβαίνουμε ότι η είδηση θα διαψευστεί, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην πηγή, γιατί ήταν… παρούσα!


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus