Διυλιστήριο: Μηλιός σε ρόλο υπερασπιστή του Σαμαρά στην πρόταση Τζιτζικώστα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός !!!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μηλιός σε ρόλο υπερασπιστή του Σαμαρά στην πρόταση Τζιτζικώστα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός !!!

Σήμερα στο real fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός μίλησε και για την πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον πρωθυπουργό.

«Στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχουν οξυνθεί υπερβολικά οι αντιθέσεις», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Η συγκεκριμένη πρόταση έχει μια πολύ μεγάλη αδυναμία, δεν μας απαντάει με ποιο πρόγραμμα θα πορευτεί αυτή η κυβέρνηση ενότητας, και φοβούμαι ότι όποτε τίθενται τέτοιες προτάσεις χωρίς να ανοίγει η ταμπακέρα του προγράμματος, υπονοείται ότι συνεχίζουμε με παραλλαγές των ίδιων πολιτικών.

Αυτό εμείς δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Είναι κόκκινη γραμμή. Εμείς δεν θέλουμε σώνει και καλά να κυβερνήσουμε, θέλουμε να κυβερνήσουμε για να αλλάξουν οι πολιτικές. Και αυτό το στοιχείο δεν το εγκαταλείπουμε».

Μπορείτε να ακούσετε εδώ το απόσπασμα από το 9:30


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus