Διυλιστήριο: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: Ψευδές το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: Ψευδές το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

«Τα περί ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρία του καθαρισμού των κτηρίων της Περιφέρειας, συνιστούν αβάσιμα και παραπλανητικά ψεύδη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρίστος Καραμάνος


Σε δελτίο Τύπου «περί του ψευδούς δημοσιεύματος» του Πρώτου Θέματος, ο Χρ. Καραμάνος τονίζει ότι η διαδικασία του διεθνούς διαγωνισμού, για τον καθαρισμό των κτηρίων των Υπηρεσιών της Π.Ε. Κεντρικού Τοµέα της Περιφέρειας Αττικής, μετά την ανάδειξη μειοδότριας εταιρίας, έφθασε στην Οικονομική Επιτροπή τον Οκτώβριο του 2014. Η διαδικασία για να ολοκληρωθεί, πρέπει να υπάρξει υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Περιφερειακή Αρχή, κάτι που η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πράξει. «Γεγονός που σημαίνει ότι η κρίσιμης σημασίας, ξεχωριστή από τη διαδικασία του διαγωνισμού, διαδικασία της συμβασιοποίησης δεν έχει λάβει χώρα. Το θέμα βρίσκεται δηλαδή σε εξέλιξη ενώ, εκτός των άλλων, εκκρεμεί και η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών. 

Νωρίτερα, η Ρένα Δούρου χαρακτήρισε κατασκευασμένο το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος τονίζοντας ότι ο υποβιβασμός του αγώνα των καθαριστριών σε μία πελατειακή πράξη αποτελεί λαϊκισμό και υπογραμμίζοντας ότι σκοπός τους είναι να επιστρέψουν στην εργασία τους, «από την οποία απολύθηκαν παράνομα, δεν διεκδικούν ελεημοσύνη. Και ούτε βέβαια να χρησιμοποιούνται για ανομολόγητες, αλλά εν τέλει πολύ φανερές σκοπιμότητες». Μεταξύ άλλων, η κ. Δούρου δήλωσε: «Δεν υπήρχε προεκλογικά ή μετεκλογικά καμία δέσμευση για προσλήψεις γενικά στην Περιφέρεια ή για προσλήψεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ειδικά. Κι αυτό γιατί η δική μας πολιτική βρίσκεται στον αντίποδα μίας πελατειακής αντίληψης».

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus