Διυλιστήριο: Πέρασε η ρύθμιση του νόμου που είχαν ψηφίσει για τις 100 δόσεις

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πέρασε η ρύθμιση του νόμου που είχαν ψηφίσει για τις 100 δόσεις

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η επίμαχη τροπολογία για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, που εξαιρεί τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ και την τελευταία δόση του φετινού φόρου εισοδήματος.

Ως συνήθως τα τελευταία χρόνια, και παρά τις δήθεν αντιρρήσεις και τις «κραυγές» τους τις προηγούμενες ημέρες σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, οι βουλευτές της συμπολίτευσης είπαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», πήραν... πίσω μέρος της ρύθμισης στην οποία είχαν δώσει την ψήφο τους πριν λίγες ημέρες και απέδειξαν – δυστυχώς - για άλλη μία φορά, ότι αφενός δεν ξέρουν τι ψηφίζουν στο Κοινοβούλιο και αφετέρου ότι είναι πρόθυμοι να χάσουν και το τελευταίο ψήγμα αξιοπρέπειάς τους, προκειμένου να μη χαλάσουν τα... χατίρια της τρόικας.

Εξαίρεση αποτέλεσαν, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος ψήφισε "παρών", όπως είχε κάνει γνωστό από χθες, Πέμπτη (13/11/2014) και ο, επίσης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής που ψήφισε "παρών", καθώς είχε ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν θα δεχθεί να αποσυρθεί η παράγραφος που αφορά στην φορολογία εισοδήματος.

Πώς ψήφισαν

Συγκεκριμένα, με 147 «υπέρ», 110 «κατά» και 2 «παρών» εγκρίθηκε από την Ολομέλεια η ρύθμιση για τις 100 δόσεις, από την οποία εξαιρούνται οι απλήρωτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος, ενώ η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια "πέρασε" με 165 «ναι», 83 «όχι» και 13 «παρών».

Θυμίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης.


http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus