Διυλιστήριο: Βίντεο: Άντρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο!

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Βίντεο: Άντρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο!

Ο άτυχος νέος την ώρα που ξυλοκοπείται ρωτά τους αστυνομικούς «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία», με τον επικεφαλής των ΜΑΤ να μην απαντά και να τον σπρώχνει λέγοντας του να κάνει πίσω - Δύο παράλληλες έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η ΕΛΑΣ

Σοκάρει το βίντεο που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν ανελέητα εργαζόμενο σε περίπτερο και να παίρνουν με το «έτσι θέλω» νερά από τα ψυγεία χωρίς να τα πληρώσουν.

Ενώ μάλιστα ο άτυχος νέος ξυλοκοπείται φωνάζει «Εδώ δουλεύω. Είμαι του περιπτέρου». Αφού γλιτώνει από το ξύλο ρωτά τους αστυνομικούς «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία;», με τον επικεφαλής των ΜΑΤ να μην απαντά και να τον σπρώχνει λέγοντας του να κάνει πίσω.

Ο ίδιος επιμένει δείχνοντας και εκείνους που πήραν τα νερά και επιμένοντας ότι δουλεύει στο περίπτερο, αλλά οι συνάδελφοι των δραστών τον κρατούν περιορισμένο και του λένε να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο από το 1.50'

Δύο ταυτόχρονες έρευνες για το περιστατικό

Για το εν λόγω περιστατικό βρίσκονται ήφη σε εξέλιξη δύο ταυτόχρονες έρευνες, με διαταγή του αρχηγού της Αστυνομίας.

Η πρώτη για διαδικαστικά τυπικούς λόγους, με τη μορφή της διοικητικής έρευνας, η οποία διακόπηκε αυτόματα, καθώς υπερισχύει η δεύτερη, αυτή που ανατέθηκε στις Εσωτερικές Υποθέσεις και θα διερευνήσει ρόλους, ενέργειες και πρόσωπα, προκειμένου ν' αποδοθούν και ποινικές ευθύνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από μια εσωτερική έρευνα έχει βρεθεί και η διμοιρία, αλλά και ο αστυνομικός που φέρεται να πρωτοστατεί σε επεισόδιο βίας και αυθαιρεσίας, ο οποίος ωστόσο φέρεται να παραθέτει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus